♥ Jag Älskar Dig Så Mycket Så Att Jag Är Extremt Rädd Att Förlora Dig Till Någon Annan.



Barnvakt

Hejsan Svejsan.
Jag och Jonas är nere hos Daniel och Jannike och passar Evelina medans dom och Emelie är på IKEA och handlar lite. Tur att Evelina är snäll och inte bråkig. Men skulle hon vara bråkig så skulle Jonas få sköta det ;)
Vi sitter och kollar på Disney Junior, Manny. Inte det roligaste men ja, Så är det ju.
får se vad som händer senare. Förmodligen ingenting kul men ja, som sagt, får se vad som händer.
Jag har ingenting och skriva om för tillfället så ha det gött!



En bild kan säga mer än tusen ord




Lycklig

Tandställningen är äntligen borta. Kan nästan inte bli gladare!




God Natt




haha

Hej Hej.
Nu är jag hem kommen efter en hel skoldag, typ en hel.. Försov mej nämligen imorse i typ en timme så missade första lektion. Syrran valde att dissa mig vid sista lektion och dra hem pga nervkläm i typ halsen som sträckte sig längst hela höger sida. Så går det när man sover helt fuck't up. Skämt å sido. När jag kom till Tumba och var på G till bussen så såg jag två killar/gubbar som bråkade. Ena killen ba: " rör mig inte! " Och tar fram ena sin spriflaska och håller upp, precis som han menar: " Ett steg till och du är död. " .. Men som tråkigt var så blev den killen lämnad i fred och dom båda två alkisarna knatade iväg åt varsitt håll. Snipp Snapp Slut, så var denna saga slut!
Får se vad jag hittar på för något att göra, Tror att det bara blir en chilldag inside. Foglossningen håller på och bråkar med mig så har ingen större lust att gå ut och röra på mig då jag kommer vara helt sabbad när jag går och lägger mig ikväll. Fan, Igår kväll så hade jag så ont så jag blev tårögd och kunde inte ens vända mig om i början. Fan.. Om det gör ont, VAD FAN KOMMER INTE FÖRLOSSNINGEN ATT GÖRA?! :O



Nu - Operation Repo




Hiss/Diss

Vad tycker du om den nya designen?
Går du lite längre ner och kollar till höger så står det "klick klick" , den betyder att du kan ställa en fråga till mig genom att klicka dig in på den sidan.
Skulle vara kul om man fick frågor och glöm inte att du kan fråga precis vad du vill och jag ska svara så ärligt jag kan. Men kanske inte svarar på frågor som är ALLT för privata men man vet aldrig.



mot skolan strax.

hej hej.. Igår så var vi hos BM (BarnMorskan),Hon tog blodtrycket,mätte magen,lyssnade på hans hjärtslag som låg på 140 i min. Mitt lille troll! Iaf.. Och sen så gjorde hon något mer. Hon sa även att jag ska komma dit varannan vecka nu och att jag borde börja med järntabletterna nu. Så ja.. Om fem dagar så är det lite och göra.. ta bort tandst'llningen som kan ta ett tag med tanke på att jag ska fram och tillbaka till södertälje 2 grr.. först södertälje sen tumba sen södertälje igen. Och den 26:e så ska jag till södertälje igen för nattskenan. stress.. sedan så måste jag handla olja, så jag kan smörja in magen som kliar/svider as mkt, när det väl sätter igång. Sedan, förmodligen, köpa lite grejer. Och sist , äta på donken! puss hej!



Kärlek är inte att sova eller ha sex tillsammans.... Kärlek är empati, omsorg, respekt, trohet, att sakna sin partner, rädslan att förlora den, tid för och med varandra, tankar på den du älskar när ni inte är tillsammans och de små kärleksfulla handlingarna varje dag. Kärlek är nånting man får och måste vårda för att få behålla!



Helt fucking död!

Följde med till Flex gym när syrran, Linda, Älskling och Daniel gymmade, ångrade mej lite smått efter, eftersom Daniel inte tog bilen för då fick vi gå upp för en backe-made-of-satan. Var helt död när jag väl kom upp, riktigt andfådd och mjölksyran i benen pumpade på för fullt! Men nog om det.. SkolDagen idag gick bra.. Är stolt att jag och Linda inte skolkat något, och tänker fan inte göra det heller, Är ju helt meningslöst eftersom jag ändå slipper skolan när Ian är född. Vi hade först Svenska och sedan Matte, Like always.. Sen så är det dags för Engelska och det var den skönaste engelska lektionen på väldigt länge, Fick kolla på film till lunch och även efter lunch :D Jag drog hem till syrran efter skolan, Vi käka Ris med Currysås, SÅ GOTT!! Sedan så har vi faktiskt inte gjort så speciellt mycket. Träffat flickorna och här sitter jag nu (:
Puss På ER!



Är jag så hemsk?

Är jag verkligen en sån dålig vän?
Jag vet att jag borde anstränga mig mer, men det är väl endast där som jag är dålig va?
Skulle inte palla av att det är mer som gör mig till en dålig vän för är det mer så kan jag lika bra låta er gå åt ert håll, sluta "plåga" er. Jag kommer inte kunna ändra på så mycket så snälla, låt det bara var den enda grejen.



Magsjuk

Igår så var det ett helvete, spydde fyra gånger och mådde illa konstant!
Nu känns det iallafall lite bättre men man vet aldrig..
Bloggar när jag känner mig alot mkt bättre.
UPPEHÅLL!



Dag 2 i skolan - ??

Kommer vi fixa att vara kvar eller kommer vi att skolka?
Som jag ser det så fixar vi även denna dag.. Men jag mår inte så bra.. Mår illa.. Bara inte jag blir magsjuk nu när Jonas i princip är frisk! Vill inte vara sjuk över huvud taget.. Åh, life sucks sometimes.
Nu ska jag käka frukost och sedan så ska jag sminka mig lite. Så puss hej.



fråga

När hade ni sjukt äckligt tråk sist?





Dag 1- avklarad!

Perfekt! Nu är det ju bara 5 miljoner skoldagar kvar att klara av UTAN skolk. Hur fan ska det gå?
Eller ja, Jag får ju sluta i April och mysa galet med ian och Jonas.. hihi :D
Ni skulle känt vilken jävla kramp jag hade i morse i magen.. Hade fan riktigt ont.. Var nästan så man trodde att en förlossning var på G. Men lyckades somna ifrån det som tur var.
Skoldagen idag var slapp, Man kände verkligen hur seg man var.. Så nu fattar jag hur länge jag och syrran verkligen var lediga. typ 3 veckor tidigare jullov. as nice.. Så nu är det bara att KÖRA HÅRT!



skolstart

God Morgon på er.
Nu på morgon så har jag:
1. Gått på toa
2. ätit pannkakor med glass och sylt.
3. gått på toa igen
4. klätt på mig.

Nu ska jag sminka mig, pöss!



Cinderella

Blev ingen mer uppdatering som ni märker.. Men ja, Finns ändå inte så mycket att berätta mer än att jag spelade på en maskin, hade dubblat, får paff och vinner 200:- Detta hände inte 1 gång utan 3 gånger! Hur jävla awesome är inte det? så sammanlagt så vann jag 600:- för er som inte är så bra på att räkna. Gick + på det men ja.. Ja fick inga pengar med mig från båten.. så gick -  .. *suck*



Kryssning

Håller på att packa för om typ två timmar så drar vi iväg på kryssning. Vilken båt det är har jag ingen aning om.. Cinderella eller något. Jag kanske bloggar nån mening via mobilen.
Puss



ingen anar..

Hur jävla trött jag är på denna blogg. Vill göra den mer intressant. Men HUR? är den stora frågan.
Det dom flesta bloggare gör när deras bloggar blir tråkiga är att göra en ny? men hallå? Det hjälper ju ingenting :P
Många gånger har jag velat kopiera andras inlägg men snälla, hur patetisk är man inte då? Jag har endast haft den tanken för att jag är sååå lat att skriva. Mest för att jag inte vet VAD jag ska skriva OM, eftersom det inte händer nånting intressant och skriv värt i mitt liv mer än ian, men har liksom inte hänt något nytt med honom, inte mer än att magen bucklar ut nu när han sparkar :') hihi.. Och jag vill ju inte bara skriva om honom när det finns folk som inte ens är intresserade att läsa om någons graviditet eller ens tycker om barn, Vilket jag inte förstår och något som jag aldrig heller kommer förstå, att man inte kan gilla barn. Men Men, så är det helt enkelt.



Jag Älskar Dig Älskling.




god morgon!


midsommar - 2011



segt

Asså skoja inte att jag börjar bli sjuk eller något.. Känner mej helt skum. Mått illa hela dagen, inte så att jag måste spy utan lite random sådär.. Kan ju kanske ha och göra med graviditeten men ändå. Sen är det varmt överallt! och sitter ändå bara i linne och shorts. Till sist så är det huvudvärken.. har en sån här "febrig" huvudvärk. Ogillas mkt!  Har endast suttit inne idag och det längsta jag gått är fyra våningar ner, Till Daniel och Jannike. Stackars lilla Linus ramlade ur sängen när han sov! ;( tur att han inte gjorde illa sig. Han var hur glad som helst konstigt nog! :P

 

mina julklappar <3




ögon bajs

Morrn!
"Vaknade" typ nyss. Älsklings mamma väckte mig så ja.. Men iallafall.. Har typ ögon bajs i hela ögonen.. ser suddigt men varje gång jag gnuggar mig i ögonen så känner jag ingen "bajs" men enda så är dataskärmen suddig, endast skärmen. Har tänkt på en sak.. Varje nytt år startar alltid med seghet.. Såklart så blir det så med tanke på att dom flesta super men enda.. Alla super inte men enda så är det rätt dött?
Jag har nada att skriva om just nu så take it easy, puss.



1 Januari 2012!!

Hej och så ska jag såklart säga VÄLKOMMEN 2012. höhö..
Idag har varit en slappar dag. För en liten stund sen så drog jag och Barbie till Donken och jag käka glass! Har varit sugen på det hela dagen så var lovely att äntligen få glassen! Men ångrade mig sen när jag slösat 50:- på en enda njutning. men men.. gott var det iallafall..
Hur var er nyårsafton? Dela gäääärna med dig om du läser detta! :)
Min nyårsafton började med att jag drog till skärholmen med älsking, brorsan och hans tjej samt två barn.
Dirr efter det så släppte dom av mig vid "hemköp" ( kommer alltid heta vivo för mig. ) Barbie mötte mig där. Sedan så drog vi hem till henne och vi fixade oss hela dagen, Linda och Wiktoria kom lite senare. Sen så var det bara att ringa en taxi för att jag hade bråttom hem för att äta med älskling. När vi käkat klart så drog vi först förbi mamma och lämnade lite grejer till henne och sedan så drog vi till gatan längre ner till Älsklings polare. Var där några timmar, sedan däckade han som bor där så då drog vi hem till wiktoria, bara att ringa taxi där också.. Var där en timme till tolv slaget. fick min nyårs kyss med först Älskling och sedan flickorna! När vi smällt raketer och umgåtts lite så drog jag och Älskling till pappa medans dom andra fortsatte att supa. Åt schyst "käk" hos pappa, umgicks där tills klockan var två. Försökte ringa en Taxi hem men neeej, alla taxibolag hade fullt upp. Fanns inte en enda taxi ledig i stockholm/botkyrka. Var fett tunnklädd och hade bara klackskor på och med mig. Men var riktigt trött och tung! så vi började gå.. får ont i fötterna och slänger av mig skorna och börjar gå barfota i minusgrader!.. efter ett tag så ser jag en fågel.. skadad och börjar as böla för att Älskling inte tar livet av den.. kommer hem och jag bölar fortfarande så då satte vi på oss lite varmare kläder och så fick han ta död på den stackars fågeln. Sen mådde jag bättre för fågelns skull :D .. störd?



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus