V.18

Nu är det bara 8 dagar kvar tills vi ska göra ett ultraljud och få reda på allt.
kön, när jag blev gravid, beräknat födelsedatum och det, Jag antar att det e det.
längtar såå mkt!
Barnet:

Barnet väger cirka 150 gr.

Barnet är känsligt för ljus och det kan göra grimaser och reagerar på ljud och stötar.

Mamman:
Dags för ultraljud

Är du förstföderska kan du troligen uppfatta de första rörelserna från barnet, men det kan också dröja ytterligare ett par veckor. Det beror både på hur barnet ligger, var moderkakan är placerad och om du ger dig tid till att känna efter. I början kan du uppleva det som att det bubblar till i magen. Många beskriver det som att det ”fladdrar”. När det inte längre går att ta fel på vad det är du känner kommer du förstå att du har känt av barnets allt starkare rörelser en tid. Känslan av att barnet verkligen är en självständig individ och att du är dess mamma infinner sig allt lättare. De flesta kvinnor mår bra under den här tiden i graviditeten. Det är ofta en harmonisk period och många upplever att håret, huden och ögonen får en ny spänst och glans. Det är nu i vecka 18 ni erbjuds ett rutinmässigt ultraljud. Eftersom ultraljud är ett slags fosterdiagnostik är det naturligtvis helt frivilligt.



2011-10-31

shoppa idag!



Paranormal Activity 3

Hejsan. Förlåt för den dåliga uppdateringen men sånt händer som ni vet. Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera,promise. Hehe men iallafall, Jag,Barbie och Wiktoria sitter just nu i en ut av Heron Citys Biosalonger och väntar på att paranormal activity 3 ska börja. Inte långt kvar. Vi har suttit å väntat i typ en timme. Det var bara det jag ville skriva så ha det bra. PS; Grattis pappa på födelsedagen :)



the true words

Säg aldrig för mycket till den du litar på, för den du litar på, litar också på någon annan!



en bild..

Här har ni en dålig bild... jag ser nt ens gravid ut enligt mej själv..
vad tycker du?



Jag vill åka utomlands!

Till typ; Mallorca, Bangkok, Barcelona, kanarieöarna, cypern m.m :D



dålig uppdaterare!

 

LOVAR, att skriva imorgon! Puss å Go'Natt




ville bara säga;

Att jag är en dålig förlorare :)




blondin skämt,typ.

Det var en gång en blondin... Som var ute och körde och självklart så körde hon in i en lastbil! De båda stannade sina fordon och gick ut. Han tog en bit krita och ritade en rund ring på asfalten runt henne. Han sa till henne att stå i mitten av ringen och att inte lämna den. Rasande så gick han fram till hennes bil och skar sönder däcken.

Blondinen började att skratta. Detta gjorde mannen ännu argare så han slog även sönder bilens vindruta. Den här gången så skrattade blondinen ännu mer. Helt tokig av detta skrattande så slog mannen sönder alla fönster och repade lacken.

Blondinen börjar nu skratta hysteriskt så lastbilsföraren frågar henne vad som är så otroligt roligt. Blondinen fnittrar och svarar, - När du inte tittade så gick jag ut ur cirkeln tre gånger!



svar:

fråga från Anonym om; Om mig själv.:

hur reagerade era föräldrar när ni berättade att du är gravid? fanns det några tankar på abort, eller var ni bestämda med att ni skulle behålla barnet?

 

Svar:

Mamma sa faktiskt ingenting utan sa att hon kommer finnas där, jag grät ju så hon kramade om mig. Blev lite förvånad faktiskt. Vet inte riktigt hur Jonas mamma tog det men man kanske kan säga att mamma tog det bättre? :P Ja, tankarna fanns där men jag är emot Abort så den tanken strök jag. Och sen att jag ändå sa från hela början att: Blir jag gravid så tar jag inte bort den, gjorde mej nog ännu mer "bestämd"

 

1-2 år gammal bild




svar till anonym: Ja, när man ser bättre att jag är gravid :)

Jag var inte så speciellt smal innan och även fast jag gått in i fjärde månaden så börjar magen komma fram nu så ha tålamod för bebismagen kommer :) Nu ska jag gå och lägga mig, puss hej.

 




Rökning och Graviditet

Konsekvenser av rökning före och under befruktningen

Rökning minskar fertiliteten hos både kvinnor och män. Några cigaretter per dag räcker för att avsevärt minska chanserna att bli gravid. I genomsnitt tar det två månader längre tid för en kvinna som röker att bli gravid, jämfört med kvinnor som inte röker.

  • Kvinnor: Skadliga kemikalier från cigaretten tränger in i den follikulära vätskan som omger äggcellerna. Detta minskar chansen att bli gravid och ökar risken för komplikationer.
  • Män: Rökare producerar mindre sperma. Den sperma som produceras innehåller fler döda celler. Dessutom är spermierna mindre rörliga jämfört med hos män som inte röker.


Fler fakta: Den som röker 15 cigaretter om dagen löper dubbelt så stor risk att drabbas av utomkvedshavandeskap (fostret utvecklas utanför livmodern).




HISS/DISS På Side Cut?

 

 

en rätt så dålig bild men den får duga tills fram över.

 




God Natt Sötnosar.

Jag är verkligen dö trött och har inte gjort något speciellt idag, så, tack för mig och hoppas att ni haft en bra dag!

 

Bilden är tagen idag, Min pussmun. Riktigt fin enligt mej :)




Om mig själv.

Jag har faktiskt väldigt svårt med hur jag ska börja, hehe.. Men jag ska försöka iallafall.
Jag heter iallafall Therese Nerlén och bor i Tumba i Botkyrka. Jag bor i princip hemma hos pojkvännen då jag inte alls trivs hemma för privata anledningar. Vi blev tillsammans den 7 Juni 2011 och har alltså varit tsm i lite mer än 4 månader. Fick reda på att jag var gravid i mitten av sommarn kanske och jag grät och Jonas var sur.
Men sen så blev väl allt bra till slut och här sitter jag, Gravid i V.15.
Jag har en syster som betyder något fruktansvärt mycket för mig, My Twin Soul. Linda heter hon.
Vi är då födda den 22 November 1994 med 6 minuters mellanrum. Jag är minstingen.
Jag har även två bästa vänner som jag känt i .. 10 & 12 år. Vi har underbara minnen tillsammans men såklart dåliga också, tyvärr. Mina föräldrar bor inte ihop. Dom skiljdes nån gång 2010 , det var en ut av dom lyckligaste tiderna i mitt liv men ändå inte, det var mycket skit som hände under den perioden också.
Jag har inte haft en lätt uppväxt och hade självmordstankar vid 12 års åldern och det som räddade mitt liv, om man säger så, är Linda och vår mamma som fick stå ut med mycket. Det hände grejer inom familjen, vänner och skolan som helt enkelt blev för mycket.  Jag har mått dåligt i 16 år tills jag träffade Jonas som förändrade hela min syn på livet.
Fråga gärna :)





svar till Nathalie!

Självklart kan jag göra det! :D
Jag börjar med och berätta mer om mig och om vart jag bor och sånt förmodligen när jag kommer hem. Har inte riktigt tid med det just nu. Slutar ändå vid tolv idag så, ja.. Fixar't då :)
Puss.



humör just nu: :/

Vill faktiskt inte skriva ikv så jag säger bara, God Natt och hoppas att ni haft en bra dag.



Till JONAS!

Vad fan tror du att jag är då?!
Det är för fan inte mitt fel, det kan du fet glömma att det är.
Bara för att du hade det så jävla lätt i skolan så ska du fan nt gå på mig sådär, Jag har sagt tusen gånger att jag nt går till skolan utan Linda, så lägg av, för hur mkt tror du att jag pallar igentligen?



12 Oktober 2011

Har ni tänkt på en sak?
Har ni börjat planera inför julen och nyår och allt det där? För tänkte att det är redan oktober, tiden går ju as fort.
btw, Nu ska jag fixa sminket och håret sen är jag i stort sätt klar för skolan.
Jag känner mig as dum för övrigt.. Jag har inte lyckats sluta röka en och ber er om massa råd och tips. Självklart så vill jag inte skada bebben mer, men det är så svårt när ALLA i min omgivning röker.. Jag behöver stor hjälp. Tack.



MUSIC!!!

 

 

 

 

 

 




en nervös dag

Go'Morgon!
Idag så är det en dag som jag/vi aldrig kommer glömma, man får väl se sen om det är possitivt eller negativt.
Det ända jag kan avslöja är detta ord; Rättegång.
Men ni kan ju fortfarande inte veta vem det gäller, vad som har hänt och så. Vilket iaf jag tkr är si sådär för någon har nått på sin blogg som hänt men som den tjejen inte berättar så blir iaf jag jävligt nyfiken.
Jag ska göra mig klar för att gå över till mamma. Sedan bär det av till rättegången. Puss Puss





Bebis

Vecka 15

 

Barnet:

Ögonbrynen växer ut.

Har ditt barn anlag för mörkt hår, är det nu som det mörka pigmentet börjar produceras. Lillhjärnan och ryggmärgen är anlagda. Den tunna huden är täckt av det färglösa lagunohåret som troligtvis finns där för att hålla kvar fosterfettet på barnets hud. Det försvinner först i slutet av graviditeten. Genom den sköra huden kan man se små, tunna blodkärl. Kalcium lagras för att skelettet och dess benmärg behöver det för sin utveckling. Barnet kan hicka och gör andningsrörelser med bröstkorgen.

Mamman:

Ditt hjärta har ökat sin kapacitet.


Förklaringen är den ökande blodvolymen. En del kvinnor kan uppleva hjärtklappning vilket är helt ofarligt. De värsta trängningarna efter att ofta gå och kissa har antagligen släppt. Livmodern har vuxit och utvecklas i första hand uppåt vilket innebär att trycket nedåt brukar lätta.

 

V.15 - 11 cm lång och väger omkring 68-94 gram.




Nt bloggat som det kanske har märkts.

nt så fin bild, men gissa vad? Jag har en pojkvän som säkerligen älskar mig för den jag är så jag bryr mig inte så mycket faktiskt. :)



Go'Morgon - 9/10-11

Imorgon klockan 10:20 så får jag ÄNTLIGEN bort min tandställning. Det ska bli riktigt underbart.
Käka frukost nu och sedan så får vi se vad jag hittar på, Älskling drar ju till jobbet. Jag drar väl upp till mamma eller nått, hehe.. Eller drar ut syrran och chaice.



Vad ska jag inse?

Jag orkar inte med allt jävla tjaffs från er sida hela tiden, Nöj er med den jag är för jag tänker inte ändra på mig för att ni ska vara nöjda, Tar vår vänskap slut så fine, då är det fan i mej så också! Man ska stå för det man säger. Och blir det mer tjaffs då pallar jag inte med er längre, inget jag vill men så är det, Eller så gör ni det.

Antingen drar jag åt helvete eller så gör ni det, Om tjaffset fortsätter!



match idag :D




förlåt :P

Nu är jag hemma efter en kväll hos mamma.
Haft rätt så kul ändå och när vi var där så kom Älskling på vad jag hade gjort i natt.. haha.. Måste bara berätta!
Så här var det: Innan vi gick och la oss så kollade vi på sol,fest & oroliga föräldrar och för er som kollade på det, så, den blonda lite kraftiga bruden.. Jag drömde att Jonas var otrogen med henne! så jag vaknade upp och börja små skrika på honom, låg och grät och bara: du bryr dig inte ens!! .. han var ju typ halvt medvetslös. haha.. Men det sket jag i! Så då blev jag sur och ledsen på samma gång för att inte han la händerna om mig och säga att han aldrig kommer vara det, så som det liksom ska vara. Men Men, Jag lyckades somna om till slut :)

Men ni får ha det så bra och ha en bättre natts sömn än den jag hade igår! ;)



Min tatuering :D gjorde den den 22 Juli 2011



kissnödiiiig!

 

(ingen ny bild)




Godmorgon.

Jag har klätt på mig och sminkat mig och ska bara fixa håret, sen är det dags och röra sig ner mot bussen för att dra till skolan, usch, fy & blä! Juste, höll på att glömma (att skriva)  att jag och Älskling har 4 Månader idag! mer ska det bli! för er som ser länkarna nedanför headern där det står: " Until death do us apart."   Det är vad han säger till mej.. men sällan.. men det är ändå gulligt! :D Så.. Nu har jag iallafall visat att jag lever! Puss, och ha en bra dag.

 




hemma hos Älskling.

Go' kväll!
Nu är jag hemma hos Älskling. Väntar på att han ska bli klar så vi/ JAG kan käka.. As hungrig.
Sen blir det väl att bara ta det lugnt, har huvudvärk så vill bara ta det lugnt.
PS: Imorgon firar vi 4 Månader ihop!



hemma hos söta wiktoria.




tråkigt.

Asså driiiv iiiinte att jag har sjukt jävla tråkigt, ursäkta svordomen! ;) Men iallafall.. Jo, Jag och syrran ska ner till Tumba och köpa en billig "cola" för 4:- Är man fattig så är det de man har råd med, haha! :) Det ända som är tråkigt just nu är att jag måste vänta på den jävla bussen i en halv timme typ, ursäkta svordomen igen!!



Ingen skola idag.

Idag så blir det ingen skola. Linda sover för hon svarar inte på mina sms.. Så jag messade läraren och sa att jag jobbar hemma med svenskan och engelskan.  Det var väl bara det som jag ville berätta just nu, hehe..
PS: Kan man kommentera min blogg?
Hur fin är den på en skala 1-10 , där 10 är fin och 1 är ful, tycker du att den är?



6 Oktober 2011

Godmorgon!

Igår så fixade jag om bloggen som ni ser men står.. test 1-4 eller något som jag inte vet vad jag ska göra med. Jag har nyss vaknat och har nyss klätt på mig lite kläder! Verkar inte bli så vackert väder idag, eller? Men jag ska iallafall göra mig klar till skolan, så, puss på er och hoppas att ni får en bra dag :)

 




Huvudvärk.

Jag har haft huvudvärk i 3 j*vla dagar och det är inte alls kul :(
Kunde inte skriva ifrån skolan då alla datorer var upptagna..
Åkte hem vid lunch, kom till mamma vid c:a 1 och kom hem till Jonas nyss, Ikv så ska jag kolla på nya avsnitten av Grey's Anatomy! så jäävla AWESOME! :D Nån mer som ska kolla?





Glömsk

Hejsan, Hann inte blogga imorse så gör det nu, här i skolan.
Imorse typ direkt när jag vaknat så ställde jag mig och koka pasta och gjorde sallad, skulle ha med mig det till skolan men syrran stressa ner mig till bussen så jag hann inte ta med mig två gafflar och vitlökssåsen.. Ganska irriterande.
Jag har nyss haft SO.. Gjorde inte en ända fråga för killen ringde så fick ingenting gjort.
Snart så är det Matte, fy fan vad tråkigt..

svarar på allas kommentarer nästa rast, Om jag har tillgång till datan.
Puss.




Nån som kan fixa en design till mig? ♥

Go' Kväll !!
Hur har er dag varit? Kan väl själv säga att min dag har varit helt OK. Började dagen med att gå ut och möta Barbie i Tumba Centrum. Fick vänta en liten stund vilket jag inte alls tycker om. När hon väl kom så gick vi in i Cafeét där och åt en ost&skink sallad och en varsin läsk, Det gick på 98:-, Vilket inte alls var billigt,tyvärr.. Eller enligt mig så var det inte billigt, Alla tycker ju olika beroende på ekonomin. Iallafall.. Sen efter det så messade vi min syster, Linda, Men hon svarade inte så då förstod vi att hon sov så vi drog upp till min mamma istället och satt där ett tag tills min Kusin ringde mig och frågade om vi skulle med henne hem och hämta våran väska som vi glömt där, för hon var nämligen påväg hem från jobbet och åkte förbi Tumba, Så , why not?.  Följde med henne hem och satt där lite tills det var dags att rulla vidare hem. Det är ungefär det jag gjort idag, Inte så kul men man kan inte alltid ha kul. ;)
Nyss ätit och är Ny duschad, ska krypa ner i sängen med Älskling så ha en bra kväll och njut så mycket ni kan för imorgon är det antagligen jobb och skola för en del !!
Haft en bra dag för övrigt?





Tävling!

Jag är med i en tävling där man kan vinna ett 2-pack färgade linser.
(vet tyvärr nt hur man förstorar)
Välj mellan varianterna Freshlook dimensions, Freshlook coloblends och Soflens natural colors. Du kan även få ett 10-pack endagslinser om du hellre vill ha det!
Kopiera det här för att komma till tävlingen och för att veta mer:
http://www.bloglovin.com/m/1252748/303431663/a/0/aHR0cCUzQSUyRiUyRmFkYXJhcy5zZSUyRjIwMTElMkZvY3RvYmVyJTJGdmlubi1mYXJnYWRlLWxpbnNlci1mcmFuLWxlbnNzdG9yZS5odG1s
Jag är med och tävlar för att vem skulle inte vilja ha färg linser? Det har jag ALLTID velat ha men aldrig fått..:(
PS:



Tävlingen avslutas 17 Oktober!





4 Oktober 2011

Tjenixen!
Vad ska jag börja med och berätta? Kanske att jag vakna för en timme sen och har inte gjort ett skit..
Jag ska väl börja leta fram kläder som jag kan ha på mig, väldigt svårt eftersom kläderna jag mest använder ligger i tvätten, Hela bunten! :( så.. Men vill I-n-t-e ha mjukisbyxor, Vill ha på mig mina lovley uggs och inte tygskor, Vilket jag blir tvungen att ta på mig om det bara finns mjukisbyxor.. Ibland så har jag jävligt svårt att hitta kläder, Till slut så blir jag så sur för att jag inte hittat kläder så jag har lust att slänga allt jag har ut genom balkongen! :P Ja.. Jag tror nog att jag har ADHD på nått vänster, Pappa och min bror har det så varför inte jag?
Vad ska du göra idag?



Sommras.



God Morgon.

Hej Hej.
Kollade nyss på Top Modell, Vilket jag älskar. Har en del favorit serier också.
Vilken/vilka är dina favorit serier?

Idag så blir det väl att jobba i engelskan och svenskan, Matten skippar jag då jag tycker att det är extremt tråk. hehe. Borde inte göra så men jag orkar verkligen inte med Matte, usch,fy & blä! Jag lovar att ja kommer få IG i matte :/ aja.
Jag skriver lite senare. (: PS: Jag ska ändra bloggdesign. :D



Vinn en OnePiece!

Tävlingen: http://flavoured.se/2011/september/utkast-sept-23-2011.html

Jag är med i en tävling där Flavoured.se lottar ut två vinnare att vinna en varsin Onepiece. Hur underbart är inte det? Jag är kallblodig, eller hur man säger, så skulle vara grymt skönt att få en OnePiece samtidigt som jag har mina varma uggs eller tofflor beroende på om jag är inne eller ute. Skönt att ha till hösten/vintern, verkligen.

och eftersom jag är Gravid så vore det ännu skönare att ha en onepiece!

 

 

Sprid vidare och var med i tävlingen, Kommer hon upp i minst 1000 bidrag så lottas fyra stycken vinnare ut! Hur grymt är inte det? Det är det grymmaste jag sett i "bloggvärlden" ever.

 




Mot Tumba Centrum.




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus