Test

1. Saknar du någon just nu? - Ja
2. Är du glad? - Ja,är ju hemma hos mamma
3. Är du fundersam? - Sometimes
4. Är du uttråkad? - Inte jätte uttråkad iaf.
5. Är du tysk? - aa fast ne
7. Är du italienare? - aa fast ne
8. Är du fransk? - aa fast ne
9. Är dina föräldrar fortfarande gifta? - Ne :D
10. Gillar du någon just nu? - Smått

O m d i g:
1. Hur mycket är klockan just nu? - 20:57
2. Namn? - Therese - smeknamn - Thäss/TH
3. Vart bor du?- Utanför sthlm
4. Hur många barn vill du ha? - spelar ingen roll, bara jag blir farmor och mormor ;) 
5. Vill du gifta dig? - Vet faktiskt inte, förhållanden brukar oftast bli sämre då.
6. Rullar du spagettin eller skär du den? - skär (beror på om jag äter borta elr hemma)
7. Har du ätit sushi? - Ja, fyfan vad groust (felstav?)
8. Favoritglass? - Mjukglass
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? - 0
10. Humör? - trött.



Host,HOST,HOOOOOOOOST

HejHej, Dåligt bloggande för min del. Men jag orkar inte. Jag bloggar bättre när jag blir frisk, promise!
Idag ska Lindex få Tandställning så pappa skjutsar ner oss till tumba centrum och sen tar vi tåget. Mamma väntar hemma hos mormor och morfar. Vi måste börja fixa oss så jag kanske skriver later. Vi ska nämligen hem till mamma idag, åh.. vad jag har längtat efter henne! <3

I natt hostade jag som fan.. As jobbigt.. Snorar och hela fadderullan. :'( Synd om oss som e sjuka! right?



Mina ögon från förra året eller nått.. (är blåögd)



fan också !

Har inte kunnat blogga för pappa och annkatrin +jag och Lindex har flyttat från ettan i segersjö. Nu bor vi i en fyra tror jag. Så det är ju mycket större nu och alla får plats. Angående rubriken så är jag sjuk. Så jävla typiskt att man blir det när sportlovet nyss börjat. Åh.. :( nu ska vi sova och dom andra kollar på melodifestivalen. Pöss från sjuklingen till er.



KOLLA PÅ DETTA! AMAZING STUFF! :O

Haha, rubriken är väldigt överdriven? Men här kommer :







in tha School

Hej,jag sitter i skolan med Lindex. Vi kom typ nyss för vi har hållt på och missat bussar. Sen var tågen försenade,like always... Men men,nu är vi iallafall här. Vi ska ha matte om en liten stund efter det så ska vi ha lunch och sen ska vi gymma sen är skoldagen slut. Så softa dagar man har ;-) Orkade inte blogga igår så sket i det. Men ska försöka att inte göra så. Orkar jag inte blogga så lägger jag in något enkelt. Typ en bild,musik eller nått sånt. Nu ska vi sitta och luffa så som vi alltid gör. ;-)



god natt från thäss the best

Jag bloggar imorgon istället,har inte kunnat det idag tyvärr. Lite svårt att blogga från mobilen tycker jag. Jag är inte riktigt helt van ännu.. Men ha det så gött, natt på er!



Lärde mig något nytt om tvillingar

Hejsan, Jag och Linda kan inte sova så vi sitter uppe och skriver nyckel ord mm. om tvillingar. Vi ville göra en slags uppsatts om hur det är att vara tvilling, så varför inte börja med det på natten när man inte kan sova och ska upp tidigt på morgonen för skola? ;) haha..

Det jag fick veta var det att kvinnan ökar chansen att få tvillingar om dom är över åldern 30. Och chansen att få tvillingar ökar om man redan hade 4-5 barn innan. Och mamma var 33 när hon fick mig och Linda och dessutom fött 4 barn. Vi var barn 5 och 6. Jag var sista barnet.

Och mannen kan inte påverka kvinnan att få tvillingar även om mannen själv är tvilling eller har det i släkten men därimot så kan hans dotter (om han får nån) få tvillingar när det är dags för henne att bilda familj.

Men ja.. Klockan är ett och vi ska upp om... 6,5 - 7 timmar.. Wish us good luck with that!! ;O

God Natt från oss och hoppas iaf att ni fått/har en god natts sömn! ♥



20 Cheeseburgare

Hejsan, Igår så gick vi ut med flickorna och marcus. Vi drog hem till wikkan först och sminkade oss men sen så drog vi hem till marcus och spelade kort, dunka musik mm. Det var faktiskt kul.Vi drog ut lite senare och mötte upp wikkans kompis Linnéa och efter det så drog vi till donken. Marcus bjöd på cheeseburgare ;D Han köpte tjugo stycken.. Hon i kassan sa: "Du skämtar inte?! .. "Driver du elr?" något sånt och sen när hon insåg att han inte ljög så sa hon typ :"gud vad du ska vara jobbig" höhö.. Men sen så drog alla hemmåt. Linda och jag satt och spelade kort när vi kom "hem"  sen vid 20 över ett kanske så gick vi och la oss,brist på annat. ;) Puss Hej ♥♥




Elina och jag från förra sommarn! :) ♥ ♥

(hon ser verkligen inte ut så längre, visst inte jag heller xD men vi är förändrade på helt olika sätt)



Sanctum 3D

Hejsan, Jag,Linda och Linda drog till Heron City igår och kollade på Sanctum i 3D.. Salongen var helt full med folk! Så vi fick bara plats på första raden.. Men det gjorde ingenting.. Det var första gången som vi kollade på en 3D film och det var inte sista gången iaf! Var as äckligt när filmen började för då var det en kille i vattnet med armarna utåt och så såg det ut som att hans armar var påväg rakt emot oss genom bio duken,, Höhöh.. Creapy!
Hur kommer folk på sånna här ideér?? Gött.

Får se vad som händer ikväll.. Ska fråga om vi får dra till huddinge och träffa Johannes.. Kanske Fabian å dom.. men får hoppas det! Inge kul om liksom bara Johannes e där! xD hehe..

Juste, angående nedanstående inlägg så vet jag inte.. Sökte lite på dom och på lågt blodsocker hos icke diabetiker har as många symptom och hade kanske... 2-3 symptom.. Oro och hunger e något som jag nästan alltid har.

Hypoglykemi kan ge ett eller flera av nedanstående symtom:

  • Blekhet
  • Darrningar
  • Svettningar
  • Svaghetskänsla
  • Hjärtklappning
  • Hunger
  • Oro
  • Koncentrationssvårigheter
  • Irritation
  • Trötthet
  • Synstörningar
  • Nedsatt närvarokänsla
  • Kramper
  • Koma. (??)



Då kan jag börja med att berätta att Darrningar, det hade jag i torsdags, smått.

Hjärtklappningar hade jag.

Hunger.. Är typ alltid hungrig?

Oro.. Aa

Irritation, Blir lätt irriterad,på ingenting..

Kramper, Får det i magen.

Hypoglykemi är då lågt blodsocker hos icke diabetiker.



Panikångest:

Att ha paniksyndrom eller panikångest innebär att få återkommande och oväntade panikattacker. Det kännetecknas av ett flertal kroppsliga symtom som åtföljs av en intensiv rädsla för att något katastrofalt ska inträffa till exempel att man ska tappa kontrollen, bli tokig eller få en hjärtattack.




Damp jag blir.. Panikångest eller lågt blogsocker? i don't know!

Hej. Igår när vi drog och kollade på ung utan pung så blev det inge vidare kul för min del. Fick jätte tungt å andas så jag blev yr och var faktiskt inte långt ifrån att jag svimma. Men jag "sprang" ut så jag fick frisk luft.. Sen klarade jag av att sitta och kolla på teatern men när den var slut så var det bara att gå ut och sätta sig igen.. Vår bror fick hämta oss för jag visste inte om jag skulle få samma sak på tåget hem. Det blev bättre under kvällen men nu känner jag att jag har tungt å andas, Jag la mig i ett varmt bad i en timme så jag kunde slappna av, det funkade men.. Not now. Mamma säger att det kan vara ångest men jag vet inte vad det är för ångest isånnafall.. Jag känner ju inget problem.. Men min kusin sa att det kunde vara panikångest eller jävligt lågt blogsocker.
Det är förmodligen något utav det men vet inte hur jag ska göra för att få bort det tung andade.. :/ Jag har ju liksom redan problem med ryggen, räcker inte det?.. Irriterande.
Ska söka lite på internet om vad problemet kan vara så återkommer med det mest lika "symptomen"



Till Elina: Hoppas att du blir bättre och vill att du ska veta att vi tänker på dig. <3 :/



Japp..

Hej.. Har faktiskt inte hänt någonting speciellt. Vi är ju kvar i skolan som jag redan sagt och det e några till som är kvar också.  Detta är vad jag gjort sen jag skrev sist:

1. Ritat 1 timme
2.Kollat runt på datan.
3. Gått ut å rökt.
4.sminkat mig
5. Detta

Linda och jag ska hitta på något men har ingen aning om vad faktiskt.. Rita eller whatever.. Får se *suck*

PS: Bättre här än hos pappa, här finns det mer space och mer å göra :)



sitter och lyssnar på Nomy. :D



Härligt.

Hejsan. Sitter i skolan och här ska vi sitta i några timmar i gues. För vi fick sitta kvar istället för att åka till Tumba och sen tillbaka. Det är bara onödigt tycker jag. Här kan vi göra lite mer saker än vad vi kan göra hos pappa. hos pappa så kan man kolla på tv. En kan sitta vid datan.. Här kan liksom båda sitta vid en data, rita eller vad man nu vill göra. Linda och jag ska sitta och sminka oss också. Hade inte tid med det imorse så vi gör det nu istället, höhö.. Det gör vi väl snart i gues.. Men ja, Take care så länge.. Jag kanske skriver nån gång.. När jag har tråkigt eller när jag har något att skriva om. bye bye!



Ung utan pung

Hejsan! eller rättare sagt godmorgon. Linda och jag har missat två bussar ner till Tumba Centrum. Så det blir att gå! Men jag tror nog att vi inte hinner med 37 över tåget till södertälje.. Men skitsamma! Bara tågen går som dom ska så inget är inställt. Sånt hatar jag! usch.. Jag skriver efter skolan idag. För jag och Linda blir kvar tills det blir dags att dra och kolla på ung utan pung ikväll med "klassen". Jaja.. Det blir nog kul! RIGHT?



Ful jag var.. Gammal bild!



JA!

Hejsan. Idag åkte vi till pappa eftersom mamma inte har någon bensin i bilen! Sånt kan vara riktigt irriterande ibland men jaja.. Vi är iaf ensamma hemma ett tag till må jag tro. Pappa jobbar över och Annkatrin... Vettefan!

Mamma ringde mig för inte så länge sen och sa att Den där knäppa läkaren hade ringt henne och börjat gapa om massa saker.. Haha, Nej då.. skojade bara där, nej men hon ringde faktiskt och bad om ursäkt och hon menade inte på det sättet som vi fick det till att låta som. Men liksom, so what? Öppna inte käften om nått som inte ens skulle tas upp. Läkaren ska skicka en Remiss till nån läkare på karolinska. Hoppas dom gör något vettigt.. För seriöst så vill jag inte gå på alvedon och mens tabletter och en sjukgymnast? Ska jag hålla på så tills min död? Nej tack.. ;/
Men ja.. Jag skriver mer om det när jag vet mer,såklart.! :) Nu ska jag gå och kolla på nån film med Linda som går på tv. 

PS: gissa om det var svårt att ljuga? :O Tänkte på det jag skrev lite högre upp! Usch,fy och blä för ljugare!



Fina flickor!



God Natt:



åke som liten! <3



Haha, OMG! SKÄMS!

Okej, Kanske inte skäms men ändå?
Det jag menar med det är ju då det att när vi kom till Tallhöjden för att kolla min rygg så fick vi vänta en liten stund, vilket inte gjorde så mycket men sen när vi fick komma in till läkaren så snackade vi och så
men sen så börjar hon snacka om helt andra grejer än vad vi kom dit för att snacka om.
Jag är ju en blyg person som inte kan kolla folk i ögonen vilket hon la märke till,läkaren.
Så hon börjar snacka om att jag inte mår bra, borde söka psykolog hjälp, om jag har mer syskon och om jag
har en pojkvän, Hur det har gått när jag haft en kille och sånna saker. Hon tycker att jag är så pass gammal så
jag kan kolla folk i ögonen, ha ögonkontakt och prata, eftersom det är jag som "behövde hjälp" så var det JAG
som skulle prata och inte mamma. Men liksom.. Det ska ju hon ge fan i.
Det ÄNDA hon så-kallade-läkaren skulle göra var att prata om min skolios.
Det ord hon sa om min rygg var att det inte finns något som hjälper det onda än en alvedon och en menstablett och en sjukgymnast. Svårt och säga det? Men nej, hon ska snacka om att jag inte mår bra och bla bla bla..

Sen frågar hon mamma om jag har en pojkvän men mamma kollar på mig och säger; Har du det?
Inte menat att jag e cp eller nått bara det att läkaren ska se att jag kan svara.

Mamma ringde till "högsta hönset" på Tallhöjden och berättade hur denna läkare betedde sig och då sa personen
att det inte ska gå till så och att hon skulle ta upp det,prata med den läkaren.
Helt ärligt så hoppas jag att den läkaren lär sig något. Att hon lär sig att inte prata om andra grejer än vad "pasienten" kom dit för att prata om.

Mupp!

Men Men, skit samma!
Idag så var det meningen att jag och Linda skulle åka och bada med Wikkan i storvretsbadet så
vi åkte efter skolan men vi fick inte tag på henne så då åker vi ändå till tumba och knackar på hennes dörr.. Och då visar det sig att hon är och gymmar. Då blev vi riktigt sura. Men hon bad iaf om ursäkt och sa att hon glömde bort oss.. Sure.. Kan hända alla.. Vi glömmer också saker men inte sånna saker.
Men ja.. Blev bara sur för att man alltid är trött och hungrig efter skolan och vi bor ju inte precis nära henne.

Men är inte sur längre och det bör man inte vara heller. Det är ju bara töntigt värre.

Puss Hej.




God Morgon..

Hej, Något som jag får damp över är att jag inte kan lägga in bilder till denna blogg från min data. som ni ser längre ner så är det bilder där,det är för att det funkar på pappas stenålders data. Konstigt? AAAH!!

Snart så drar vi till Tallhöjden i södertälje, Ska kolla min rygg. Sen bär det av till skolan. Dom andra började för en kvar sen ;D



Legend of the seeker.

Fyfan vad jag älskar den serien eller vad det är. Ska ha Boxen! Går attt fixa ;) Jag måste ha Greys anatomy Boxen också! Gaash. Aja, jag sitter och kollar på simpsons. Har typ inga kanaler på tv:n *pinsamt* men så är det. Livet förändras och det har mitt allt gjort.

Mamma och Linda har åkt till tumba. Dom är hos jeanette tills pappa kommit hem från jobbet för då byter mamma och pappa bilar och sen när dom gjort det så ska dom till Daniel och hämta ved och sen hem.
Men det kan ta lite tid så här sitter jag, hemma själv,kollar på tv och blää... Men men :) puss hej.



Solsidan.

HejHej. Nu ska jag,Linda,mamma och Berit kolla på solsidan.. Berit hatar det och säger att det är ett fjortis program, Haha.. Men vi ska vänta på att Wallander börjar. Vilket är ett bra program om man vill kalla det för program. Ja,just det.. Vi är iaf hemma nu vilket är jätte skönt.

Jag skriver mer sen, puss hej.


PS: BRA GJORT SVERIGE,! (Hockey)



Test. Hur naturlig är du? (jag)

Du har:
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(  ) Designparfym
(x) Fondation Puder över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika sminkborttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(  ) Parfym över 300 kr

8/13


Du:
(/) Använder locktång/plattång varje dag
(/) Använder fondation varje dag
(/) Använder mascara varje dag
(/) Använder kajal varje dag
(/) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

4,5/12
                          Apropå vad jag använder så använder jag allt smink ovan kanske lite till men jag använder inte alltid smink, så därför blev det "halvor"

Du har:
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Haft/har Hårförlängning
(x) Piercat dig
( ) Tatuerat dig -> ( Det e pågång i hope ;) ) 

3/5




13 Februari- 2011

HejHej. Jag och Linda vaknade inte för så länge sen och vi gör inte ett skit. Så klart. Hur många gör saker direkt efter att dom vaknat? Förutom Att kanske fixa sig, Duscha,sminka hitta kläder och sånt. Idag åker jag och Linda hem till mölnbo,till mamma. Ska bli kul att träffa henne igen eftersom jag är en mamma gris. STOLT!! Men ja.. Juste, jag glömde att skriva en sak i förra inlägget. På dens rubrik står det ju BRRRR.. Och med det menas det att vi gick ut igår med wikkan,Linda och Wikkan's kille Cesar. Det var faktiskt riktigt kallt så vi var inte ute så speciellt länge. Men det var ändå kul att träffa dom. Vi gick och la oss vid 02:00 igår tror jag.. Men jag skulle kunna fortsätta sitta uppe men vi gjorde ingenting som var liksom "värt" att sitta uppe för. Yatzy.. Kul?! Och här finns ju bara en data så vi kunde inte sitta på denna heller eftersom vi inte är eniga om vad vi ska in på mm.

Jag kanske skriver sen, får se. Men annars så görjag det när vi drar hem.




Hahahaha, blev sååå fult! Och det var ju inte direkt sveriges finaste bilder på oss som vi la in. *suck*



Denna bild var 09 tror jag. Och vi hade sjukt tråkigt hemma hos en kompis så detta är resultatet på vad vi hade för oss. Haha, snacka om No life! ;)



BRRRRRRRRRR!!

Hejsan! Angående Yatzy't så vann Annkatrin, jag och pappa fick en delad andra plats och Linda förlora som den förlorare hon är! ;) Nejdå, förlåt sis. Vi satt och kollade på melodifestivalen också. Dum jag är.. Det har jag ju redan skrivit i förra inlägget.. Åh herregud.. Är man trött eller bara dum?

Bra låtar från Dagens melodifestival:




Denna var såå bra:



tyvärr så hittade jag inte melodi nr 2 :(

Nu ska jag fortsätta Äta glass med Linda klockan 12 på kvällen, höhö... No life!
Så detta är sista inlägget 12 Februari 2011 ;D

God Natt



Yatzy

HejHej! Just nu så sitter jag och spelar Yatzy med Pappa,Annkatrin och Linda. "Ytterst trevligt" ;) För inte alls länge sedan så kollade vi på melodifestivalen och favoriten var Melodi Nummer 2. Ingen tvekan. Hon påminde lite om Rihanna faktiskt. Röstade på henne typ.. 2 gånger, Vilket Ufo jag är! Fyy skäms Therese!! Nej men, jag har faktiskt inte röstat på melodifestivalen sen jag var liten så varför inte göra det en gång? Daah, Hallå?! Nej, bara skojade lite. Men tror nog att jag ska vara lite social på Yatzy spelet. Måste visa vem som är Bossen! Jag alltså.



Jag och syrran! Löööve



Är man bäst eller vadå?!

HejHej, Angående rubriken så hade jag kollat in en persons blogg och h*n hade en gåta som man skulle svara rätt på, svarade man rätt så skrev h*n bloggadressen på ett inlägg. Och jag svarade tydligen rätt, otroligt nog. Var rätt många som hade gjort det. :) Gratulations to all of you, höhö.. Nej då :P Just nu så sitter jag och luffar, Var på dåligt humör nyligen men det är borta nu som tur är! Linda är i duschen så hon kan inte göra mig irriterad för tillfället ;) Ne,bara skojade men hon är faktiskt bra på att få mig irriterad speciellt när hon själv är på dåligt humör. Men whatever. Har inte gjort ett skit idag Vilket är j*vligt tråkigt.. Men sånt är livet: "Life is what you make it." Elr?? Hm.. Vet inte vad jag ska skriva.. Har inget att skriva om så det jag kan göra är att lägga in en bild..



Usch säger jag bara, Vilken WannaBe jag var på den tiden.. En liten fjorton åring.



God Morgon!

Det blev visst ett ganska långt inlägg igår, höhö.. Trodde seriöst inte att jag hade något att skriva om men tydligen så hade jag det. Jag skulle typ kunna fortsätta skriva med då kom jag på att Linda skulle ha datan. Det blir inte att vi drar till får faster. Pappa och Annkatrin ska packa flyttkartonger och gå till tvättstugan. Annkatrin har just nu en etta. Och liksom jag och Linda har ju kommit in i bilden när pappa flyttade in till henne. Alltså så är vi fyra personer i en etta. Vi sover i deras sovrum och dom ute i vardagsrummet. Not good.höhö... Idag är det (som ni alla vet) lördag. PARTYYY, haha,nej då.. Det är det värsta jag vet tror jag, Alkohol. Jag hatar när man mår så dåligt och bara vill spy och allt det där, Det är kul att vara onykter tills man mår dåligt och det anser jag inte vara värt allt besvär. Folk säger ju att det är det som är meningen, att må illa. Men liksom det är inget jag liksom "njuter" av. Så.. Jag håller mig till Coca Cola! Inga problem inte.. Vill mina vänner festa så Fine,Do that. Då kan jag följa med, med en Cola i handen. Jag skäms inte och varför ska man? Jaja, Nog om det eller vad säger ni? Linda och jag sitter iaf och lyssnar på denna låt:






Haha,LOVE IT! så jävla bäst!
"cool guys don't look at explosions, they have the nuts to walk away" Eller nått sånt.
Men skit samma.. Om ni har tips på Ironiska-Skämt låtar så Kommentera gääärna vad dom heter!
Den här låten ÄLSKAR jag:




Den är ju bara bäst. " I just had sex and it fellt so good when i did it with my penis. "
Linda och jag ska sitta här och spama låtar på hög volym! Så e det att ha tonåringar i "sitt hus" höhöhöhö....
Men vi måste även gå ut med Tindra, Suck.. Så jobbigt med hundar tycker jag, Jag älskar hundar men orkar inte gå ut med dom.



Trött? Åh ja

Asså skoja inte att jag är trött men inte fan tänker jag gå och lägga mig nu..Det slutar bara med att jag går upp tidigt imorgon och det vill man ju inte. Höhö.. Linda skulle sova över hos oss men hon var typ här i en halv timme för sen fick André hämta henne ( hennes plast pappa) För hon mådde inte så speciellt bra. Men mår hon bättre imorgon så ska hon sova över då :) Det ska bli nice får man hoppas! Vet inte vad jag ska hitta på nu.. Linda vill ha datan men vad fan ska jag hitta på då? Finns ju absolut ingenting att göra ska ni veta. Men sånt är livet. Juste, Jag och Linda fick 500:- av pappa för att handla BH och Trosor. Vi hittade en BH var och söta 3-Packs string, hehe. Dom är verkligen söta, Rosa, Vit och.. Lila. Jag skulle vilja göra ett lååångt inlägg men har aldrig nått så långt att skriva som är värt att typ skriva om, Det slutar med att det blir ett sånt här tråkigt inlägg men varför inte blogga när man har sjukt tråkigt som jag har nu? Får se vad som händer imorgon.. Juste, Ska till vår Faster,Eva. Pappa, Annkatrin,jag och Linda. Dom skulle typ bjuda på mat och bara vara ett trevligt sällskap. Men vi blir inte kvar länge. Dom kommer dricka och snacka om saker som inte jag och Linda är så speciellt intresserade av.. Så vi drar väl till Linda och Wikkan och hittar på nått skoj, Blir kanske att dra till huddinge, det mesta beror på bussarna. Får hoppas att dom går normalt imorgon!! Men sen beror der ju på vilka vi igentligen ska träffa, Bara det inte BARA är Johannes.. Det är ju inte så speciellt kul :P Skulle vara kul med lite fler killar som jag och Linda kan spana in ;) Johannes är Syrrans om man säger så. Wikkan har ju boyfriend så hon är bara där för "trevligt sällskap" Träffa vän(ner) och sånt. På måndag är det ju alla hjärtans dag och då är vi lediga ifrån skolan! NICE! Och på tisdag börjar skolan. Men drar från skolan vid halv tio eller nått för ska vara hos läkaren vid halv elva-elva. Ska kolla min rygg. Har haft ständigt ont i.. tre dagar tror jag. Började ju att små gråta i skolan för att jag inte pallade. Försökte att undvika läraren i det tillfället men neeej då, Linda sa att jag grät och hon gick efter mig. Fick gå in i ett rum och vila ryggen men inte hjälpte det inte.. Ville bara hem men det ville dom inte så ja.. Var tvungen att vara kvar. Dom kan ju liksom inte göra någonting heller! Då borde jag få gå hem och bara sitta vid tv:n och inte röra mig så speciellt mycket. Men det ska bli skönt att få dra till läkaren så dom kan komma på ett sätt att fixa min ständiga "smärta".. Jag skulle inte vilja kalla det för smärta eftersom det inte är en riktigt smärta.. Visst det gör ont men för det mesta så är ryggen bara jobbig, Kan faktiskt inte förklara hur det är.. Lite för svårt för det enligt mig.. Kan inte säga att jag har en sjukdom (vilket jag har) Det låter så sjukt fel och konstigt att säga. Men ja, Nu ska jag nog inte skriva mer. Ska kolla på tv tror jag och låta Linda ta datan en stund. Vill läsa men har redan läst ut min bok: " I det tysta " som är en bra verklighets baserad bok om incest. En tjej vid namn Vicky blir våldtagen av sin bror David i tolv års ålder och sedan föder hans barn. Ska inte berätta om boken för er som kanske läser den eller vill läsa den. Men rekommenderar den verkligen. Men ja, Detta var dagens sista inlägg så nu säger jag God Natt och skriver mer imorgon. Puss hej!!! <3



Kan inte VÅREN komma ISTÄLLET??

Ja... Många som säkert håller med mig, Termometern Varierar heela tiden.. Nu står den på... 6.3 minus.
Tror seriöst inte att jag vill gå ut denna fredag.. Men man blir så körd över att bara sitta inne.

Nu såg jag att att en buss börjat gå.. Ska alla bussar sättas igång nu? :D
Hoppas fan det. Hur många är det igentligen som gillar detta väder? Kom igen.. Typ ingen?

Linda och jag gör inte ett skit. Kollar på tv.. Men pappa bad oss att plocka undan lite.. Men jag tänker fan inte diska! Nej tack.. -.- Men han kommer väl få damp och bli sur annars!?


Nu e det 6.4 minus.



Jävla Skolios fan!

Asså skoja inte att jag hatar min skolios..
Omg.. Hade en as jobbig gårdag och en as jobbig dag idag. Men inte heller ville lärarna att man drog hem..
Då skulle jag lägga mig och vila ryggen istället! Men inte fan blev ryggen bättre för det. :(

Sitter och väntar på att Linda ska komma.. Hon är och gymmar med Flickorna.




Aha.. Så om en timme kan man inte blogga? snällt..

Som ni alla fått så ska man tydligen inte kunna blogga 24:00 ikväll? Men man kan läsa bloggen.. Onödigt om man kan läsa ett gammalt inlägg om och om igen... lol...

Iaf.. Sitter och kollar på Americas Got Talent.. Lite roligt faktiskt.
Imorgon så  ska jag och Linda sova hos pappa. För mamma har ingen soppa i bilen som alltid.. Men gör inte så mycket eftersom då kan vi träffa flickvännerna. OCH få cigg utav pappa när vi inte har några.
Vi kommer säkert bli där ett tag men jag skriver så fort det går att skriva såklart.. Så det jag kan säga nu är

God Natt Sverige!




Måndag Morgon.

Hej, ska snart börja dagens första lektion och det är svenska!
Om inte lärarna stängt av mitt och syrrans gymkort så blir det att gymma idag efter lunch! Nice eftersom vi vill gå ner åtminstonde ett kilo till 31 mars, då wikkan fyller år och vi ska åka båt! Yeaaay..
Jag,Linda och Syrran ska hålla tal för henne, vid buffén eller på en scen där man hör oss.. Men jag VET att jag kommer banga.. Men vi ska liksom göra det för hennes skull, ett kul minne. Vi har skrivit ett litet tal men vet inte om det behöver skysteras. Får se.. en nu börjar jag min svenska så skriver senare. Puss Hej!



Linda was sleeping over.

HejHej.
Eller godmorgon för vissa? Iförgår sov jag och syrran hos Wikkan för vi skulle inte kunna komma hem för att vårt busskort skulle gå ut innan kontrollanterna hunnit komma. Sen dagen efter så var det skola, alltså igår. Wikkan följde med oss till skolan vilket var mycket roligare! Puss Puss <3
När vi gick ut och rökte, Jag och syrran så Halkade Linda på isen och ramlar, Fyfan vad det var kul! Wikkan och Jag står och garvar medans Linda gråter för att hon skämdes så mycket. Det gjorde min dag!
Igår så skulle vi åka hem men då fick vi Linda på köpet! Hihi.. Vi la en slags ansikts mask den var rätt skön att ha på sig.. Verkligen inte som H&M's ansikts masker, Absolutly not.
Ska nog hoppa in i duschen nu för jag är äcklig! Usch och fy... Vi ska väl åka tillbaka till Tumba idag, Mamma ska sova hos Jeanette och Linda ska hem. Om Linda får vara kvar idag med så blir hon kvar! Och mamma åker iväg! ;D Höhöhö... Annars så ska linda fråga om vi får sova hemma hos henne eftersom Jeanette och Linda bor grannar. Nice ;)

Tyvärr så tar jag inte risken att lägga in en bild eftersom jag inte vill att allt ska försvinna så jag måste börja skriva om vilket jag fan inte gör! så det får endast vara text tyvärr :(



in school

Hej,just nu så ska jag ha matte vilket jag redan sagt är sjukt tråkigt. Men jaja. Har ändå matte till tolv. Det är ändå inte så farligt.jag gör typ några tal och sen så sitter jag och ritar resten av lektionen vilket är okej för min lärare är lite för snäll men det ska han också vara ;) nu måste jag jobba. Pusshej



påväg hem

Hejsan,sitter på tåget hem och har celine dion i hörlurarna. Skiter fullständigt i om folk hör. Det får dom tåla ;)



M+A+T+T+E = S U G E R

Jag ska ha Matte nu så jag skriver sen , ciao ;)



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus